Начало » Разни » Future Sex

Future Sex

Казват, че болката и удоволствието вървят в комплект. С други думи, тъкмо когато ти е най-кеф, тогава иззад тъмния ъгъл на спалнята се появява болката с главно „Б“. Или пък, ако попитате мазохистите, ще ви кажат, че когато най-много те боли, тогава ти е най-хубаво. Не знам дали може да им се вярва /може би трябва да попитаме приятелите им садистите/. Дали през 2060 удоволствието и болката ще продължават да бъдат еднояйчни близнаци?  Честно казано, представа нямам.Според мен най-вероятният отговор е „да“, с едно малко уточнение – да, удоволствието и болката ще са си все същата неразделна двойка, само че за онези хора, които изобщо ще практикуват секс.

Сексът след 50 години ще бъде анахронизъм, нелепа и срамна отломка от отдавна отминали времена. Единствено кино индустрията ще продължава да произвежда филми, в които се разказва за секс /така, както примерно днес бълва филми за Втората Световна Война и Холокоста/.

Интернет ще измести всичко – риболова, шляенето по улиците, строенето на пясъчни замъци, филателията, нумизматиката, филантропията, мизантропията, плетенето на една кука, аква гимнастиката, пилатеса  и … секса.

Сексът ще се окаже напълно излишно и абсолютно нездравословно хабене на енергия, калории и подкожни мазнини, да не говорим за риска от БППП /болести, предавани по полов път/, инфаркт, инсулт и други сърдечно-съдови проблеми.

Деца, разбира се, ще продължават да се раждат, но забременяването няма да включва продължително мачкане на чаршафи, пръхтене и обилно отделяне на пот и други течности. Оплождането ще се осъществява безконтактно – обмяната на генетичен материал ще става чрез подобно на Bluetooth устройство, имплантирано в меката част на ушната мида.

Как ще се казва устройството? 

Screwtooth, разбира се 😉

* Статията е публикувана за първи път на www.2060.bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s